News

Signup for our newsletter.

Lindist ny distributör av StorageCraft backuplösningar

stcr logo tag 250px

Stockholm den 28 November 2012

Pressmeddelande


Lindist ny distributör av StorageCraft backuplösningar


Distributören Lindist AB har i dagarna skrivit ett distributionsavtal med backupleverantören StorageCraft för den svenska marknaden.


Avtalet omfattar StorageCrafts samtliga produkter inom backup och återställning.


Enligt Gartner förväntas marknaden för tjänster inom backup och återställning växa med 30% årligen de kommande åren,” säger Tammie Coles, Sales Director Europe på StorageCraft. “StorageCrafts tillväxt är mer än 100% om året i Europa och nu stärker vi våra ställningar i Sverige med Lindist”.

Med StorageCraft kompletterar vi vårt utbud med en enterprise lösning för backup och katastrofåterställning, de har dessutom lösningar för IT-tekniker och tjänsteleverantörer vilket efterfrågas på marknaden”, säger Daniel Osser på Lindist AB. “Vi ser stora möjligheter i samarbetet och vi är mycket nöjda med att ha fått StorageCrafts förtroende.”


StorageCraft produkter består av lösningar för backup och återställning av system och data inom loppet av minuter efter ett oväntat avbrott. StorageCraft arbetar nära “tjänsteleverantörer” (MSPs) och kanalen för att leverera snabba och säkra lösningar för att maximera företagens tillgänglighet och minimera nedtiden för användarna.

Deras prisade produkt ShadowProtect tillhandahåller “business continuity” lösningar för små och medelstora företag i hela världen och finns i följande versioner Desktop, Server, Small Business Server, IT edition, Granular Recovery for Exchange, Virtual och för Managed Service Providers.


Om StorageCraft Technology Corporation

StorageCraft levererar innovativ hårddiskbaserad backup, katastrofåterställning, dataskydd, migrering och säkerhetslösningar för servrar, arbetsstationer och bärbara datorer. Sedan starten 2004 har de arbetat för att tillhandahålla produkter som minskar tiden för avbrott, förbättrar tillgängligheten och minskar kostnaderna för maskinparken.


Om Lindist AB

Lindist är en värdeadderande IT-distributör som verkar i hela Norden. Sedan starten 2000 har vi samlat på oss professionella leverantörer och produkter som hjälper dig och dina kunder att bli mer effektiva, säkra och framgångsrika.
Lindist AB har ett brett utbud av professionella produkter som enkelt integreras med befintliga system, bland annat Novell, StorageCraft, CoyotePoint, Halon, Bynari, SuperMicro och SUSE.
För mer information besök www.lindist.se.


För mer information kontakta:

Daniel Osser

Lindist AB


Tel: 08-669 75 75

e-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

webb: http://www.lindist.se